Pakketten & prijzen

Geen opstartkosten, lage maandelijkse kosten

Proefperiode Abonnement
Webruimte voor teksten, foto's, ... Onbeperkt Onbeperkt
Dataverkeer (bij laden van website) Onbeperkt Onbeperkt
Eigen domeinnaam (.be, .nl, ...)
Onmiddellijk online
Toegang tot elke module
Toegang tot alle bedrijfswebsite templates
Eigen design Optioneel Optioneel
Website statistieken
Automatische zoekmachine optimalisatie (SEO)
Beschikbare talen Nederlands, Frans, Engels Nederlands, Frans, Engels
Responsive design
99,99% uptime garantie
Support via telefoon & e-mail
€ 0
1ste 30 dagen
€ 15 / maand
betaling per jaar

Maak nu uw eigen bedrijfswebsite aan!

Online in enkele minuten, 30 dagen gratis uitproberen!*


*Er worden nooit kosten in rekening gebracht zonder een expliciete bestelling

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beschikbare modules?

In elke module kunt u specifieke informatie ingeven waarmee de website wordt opgebouwd. Enkele van de meest gebruikte modules zijn: Bedrijfsinformatie, diensten, producten, contactformulier, offerteformulier, ervaringen van klanten, klanten, ...

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Na aanmelding kunt u gratis en vrijblijvend 30 dagen het programma uitproberen. De website staat online op een testlocatie (bijvoorbeeld uwbedrijf.bedrijfswebsite.be) en u hebt toegang tot de volledige functionaliteit van het programma. Wanneer u beslist om uw website definitief online te zetten (bijvoorbeeld uwbedrijf.be) dan bestelt u pas het volledige pakket. De website wordt nooit omgezet naar het volledige pakket zonder een bestelling in uw account.

Wat gebeurt er na een bestelling?

Wanneer u een bestelling hebt geplaatst wordt deze afgehandeld door een medewerker. Afhankelijk van welke domeinnaam u heeft gekozen (en of deze al geregistreerd is door u) wordt uw website verplaatst naar de definitieve domeinnaam. Wanneer de website volledig online staat ontvangt u van ons een factuur voor uw bestelling.

Hoe verloopt de betaling?

De afrekening verloopt steeds per jaar omdat domeinnamen ook steeds per jaar geregistreerd worden.

Wordt mijn account automatisch verlengd?

Om downtime van de website te vermijden wordt elke website op het einde van het jaar automatisch verlengd. U kunt echter in de instellingen van uw account deze optie uit zetten. Wanneer deze optie uit staat krijgt u 30 dagen voor het vervallen van uw website een e-mail om deze te verlengen. Wanneer wij 7 dagen voor de vervaldatum geen aanvraag tot vernieuwing hebben ontvangen kunnen wij niet garanderen dat de website online blijft.

Kan ik een eigen template gebruiken?

Templates voor BedrijfsWebsite.be zijn op een speciale manier geprammeerd dus het is niet mogelijk om gewoon een template te downloaden van internet en up te loaden naar BedrijfsWebsite.be. Het is echt wel mogelijk om deze toch te gebruiken door de interne code van een template aan te passen. Infinwebs doet dit voor u voor eenmalig € 299. Indien u geen geschikt template vindt of u wil een compleet uniek design laten maken kunt u hiervoor terecht bij Infinwebs voor de prijs van € 599. Het is ook mogelijk om een design bij een externe partij te bestellen en ons de HTML bronbestanden aan te brengen.

Kan Infinwebs mij op weg helpen?

Na afspraak kunt u met uw eigen computer (optioneel) bij ons op kantoor komen om te website op te zetten. Wij geven u een korte introductie in het programma en zetten uw teksten en foto's (mee te brengen) op een goede manier in het programma. Na ongeveer 60 minuten gaat u buiten met een afgewerkte website. Deze mogelijkheid

Kan ik ook e-mail adressen gebruiken met mijn domeinnaam?

Via BedrijfsWebsite.be zelf kunt u geen e-mail adressen aanmaken. Er is echter geen enkele beperking om e-mail adressen aan te maken via een extern programma en uw domeinnaam te gebruiken. Het aanbevolen programma hiervoor is Google Apps.